Rättvikshästen

Love To Travel är ett företag som just nu, maj 2021, är i uppstarten. Det är såklart viktigt att situationen vänder och att de flesta fått vaccin så vi kan börja resa igen.

I början kommer jag att skapa resor till ”mitt Dalarna”, det Dalarna jag älskar och som jag har valt att flytta till men givetvis bokar vi även resor till andra delar av Sverige och givetvis till Åland och Finland.

I maj 2021 påbörjar jag min guideutbildning, jag kommer före sommaren 2022 vara klar dala-guide och jag kan ge alla besökare i Dalarna bästa tänkbara upplevelsen, jag ser fram emot att vara med under hela er resa.

2012 började jag min tjänst på Viking Line men i samband med Corona-pandemin fick jag som så många andra lämna mitt arbete, som jag då visste var mitt drömjobb. När vi permitterades tog jag beslutet att äntligen flytta till Dalarna, jag hittade mitt drömhus nära Dalälven i Borlänge och gjorde slag i saken.

Det är med stolthet jag kan berätta att jag kommer att fortsätta sälja resor för Viking Line, ni hittar lite inspiration här annars hittar ni allt ni behöver på vikingline.se Åland, Skandinaviens Hawaii, en plats som står mig varmt om hjärtat, även många destinationer i Finland har jag varit med och skapat.

M/S Viking Cinderella

Denna websidan använder cookies. Genom att fortsätta accepterar du vår användning av cookies.